Cum e sa fii student?

Campusul nostru universitar este unul la standarde ridicate, oferind studentilor nostri o experienta de studiu aparte, posibilitati avansate de studiu, culturale, sociale si de distractie. 

Asociatia Studentilor din Inginerie Economica si Management (ASIEM) grupeaza toti colegii sectiei noastre care doresc sa se implice in proiecte interesante cu mediul de afaceri sau impreuna cu mediul universitar din Cluj-Napoca.

Intalniri cu managerii

Zeci de manageri de top dau curs invitatiei noastre de a va cunoaste si ca sa raspunda celor mai indraznete curiozitati ale voastre in ceea ce priveste viata de manager, antreprenor, lider de opinie sau om de afaceri. Probabil ca putini au sansa de a discuta fata in fata cu oameni atat de experimentati.

Intreprinderea simulata

Cum ai putea mai bine sa inveti, decat intr-o companie adevarata? Noi incercam sa te familiarizam cu procesele reale, lucrand cu ele, dar intr-o companie simulata. Intreprinderea noastra simulata face parte dintr-o retea internationala unde se pot exersa procesele reale ale unei companii, dar folosind produse virtuale.

Vizite la companii de renume

Avem parteneriate cu numeroase companii multinationale, pe care le vizitam in timpul studiului pentru a observa cultura organizationala si metodele de gestionare a activitatii. Aceasta activitate aduce studentii mai aproape de mediul de afaceri si de viata “adevarata” dincolo de salile de curs ale universitatii. Nu poti fi pregatit pentru mediul de afaceri real, fara a-l cunoaste.

Asociatii studentesti

Pe langa ASIEM (Asociatia Studentilor din Inginerie Economica si Management), studentii nostri pot adera la multe alte asociatii studentesti pentru a se implica voluntar in activitati in care ei se dezvolta si au impact asupra comunitatii.

Cluburi sportive

Te poti implica in numeroase activitati sportive universitare, locale sau chiar nationale. Principiul mens sana in corpore sano este unul important pentru studentii nostri.

Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca ofera studentilor o serie de facilitati printre care Complexul de Natatie sau cluburi de diferite sporturi.

Cluj-Napoca - Entertainment

Gazduind unele dintre cele mai renumite si premiate festivaluri la nivel national si international, Cluj-Napoca ofera studentilor o viata sociala deosebit de atractiva si momente unice pe care cu siguranta nu le vei uita niciodata.

Ne dorim sa devii un adevarat profesionist pregatit pentru provocarile mediului de afaceri. Si, in acelasi timp sa ai parte de o experienta studenteasca exceptionala!