Colaborarea cu mediul privat

Avand in vedere ca pregatim studentii nostri pentru a fi manageri sau antreprenori, stim ca experienta si colaborarea cu mediul privat sunt esentiale, astfel incat, la absolvire, sa fie printre specialistii cautati de piata muncii.

Parteneriat cu companii

Orasul Cluj-Napoca este intr-o continua dezvoltare in domeniul industrial, antreprenorial sau IT. Pentru noi este esential sa avem parteneri de dialog din mediul privat pentru a putea mereu adapta curricula la cerintele pietei.

In acest sens facilitam tuturor studentilor nostri vizite la companii, discutii cu manageri de top de pe plan local si international, stagii de practica si internshipuri care sa ii familiarizeze cu situatiile reale pe care le vor intalni dupa absolvire.

Astfel, speram sa minimizam cat de mult zicala “teoria e una, practica e alta”. 

Suntem placut surprinsi sa vedem cum absolventii nostri continua ca si angajati in companiile unde au facut practica sau internship.

Asociatia Managerilor si a Inginerilor Economisti din Romania (AMIER)

Departamentul de Management si Inginerie Economica a stat la baza constituirii asociatiei AMIER. Aici invitam absolventii nostri de succes sa vina cu un aport la dezvoltarea sectiei, a cadrelor didactice si a studentilor nostri.

In prezent, asociatia are peste 150 de membri care se intalnesc periodic pentru a face networking si sprijini mediul academic.

Sub egida AMIER, in sprijinul demersului de cercetare a aparut Revista de Management si Inginerie Economica, care are 20 de ani de activitate.

www.amier.org

www.rmee.org

cativa dintre colaboratorii nostri

Va intereseaza un parteneriat?

Suntem deschisi la parteneriate benefice de ambele parti cu mediul privat. Daca va intereseaza sa ne sprijinim reciproc, prin activitatea didactica si de cercetare, sa primiti studenti in practica sau stagii de internship si doctorat, sau daca aveti de rezolvat o problema reala din viata companiei, va invitam sa ne transmiteti datele Dvs. de contact.

Lasati-ne datele dvs de contact